ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Χάσαμε τον σύντροφο Μαζλούμ (Ιμπραήμ Καράτεπε)

Ο σύντροφος Mazlum (Ibrahim Karatepe), ο Μάκης για μας, έτσι τον λέγαμε όταν ζούσε στην Ελλάδα, τούρκος πολιτικός πρόσφυγας, έφυγε χθες βράδυ από την ζωή. Σύντροφε Μάκη, σύντροφε MAZLUM δεν θα σε ξεχάσουμε!


Χάσαμε τον σύντροφο Μαζλούμ (Ιμπραήμ Καράτεπε)
Σήμερα το απόγευμα στις 17:50 μάθαμε τον χαμό του συντρόφου μας. Η καρδιά μας μάτωσε πάλι. Είμαστε συντετριμμένοι από την απώλεια του συντρόφου μας, του βετεράνου αγωνιστή,  που ήρθε τώρα που καθημερινά συγκλονιζόμαστε από τον θάνατο και τις σφαγές.

Ο σύντροφός μας Mazlum πέθανε σήμερα, αφού για πάνω από τέσσερις μήνες έδινε τον αγώνα του για την ζωή, μέσα στις εντατικές, μετά τον βαρύ τραυματισμό του στο τροχαίο που έγινε στην Ελλάδα στις 5 Αυγούστου του 2015.
Ήταν ένας σύντροφος ανιδιοτελής, αφιερωμένος στον επαναστατικό εργατικό αγώνα, πρόσφυγας που ζούσε στην Ελβετία, στήριζε τις δραστηριότητες της İTİF  με κάθε τρόπο, διετέλεσε μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της ATIK, ήταν αξιαγάπητος και αξιοσέβαστος στην κοινότητα της ομοσπονδίας μας αλλά και σ’ όλο το περίγυρο.
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια πρώτα στην οικογένειά του, σε όλους τους συντρόφους μας και τους δημοκράτες.  Μοιραζόμαστε μαζί τους την μεγάλη στενοχώρια και τον βαθύ πόνο από τον χαμό του συντρόφου. Του συντρόφου με την τρυφερή καρδιά, πάντα γεμάτος ενθουσιασμό που καμάρωνε για τις επαναστατικές εξελίξεις. Ο Mazlum έδινε ότι του ζητούσαν χωρίς να δέχεται ποτέ ανταπόδοση για αυτό.
Το μνημόσυνο της νεαρής συντρόφισσας CEREN, της κόρης του, που την χάσαμε στο ατύχημα που έγινε στις 5 Αυγούστου, θα γίνει το επόμενο διάστημα στην Ελβετία, για να αποχαιρετήσουμε τον μπαμπά της και σύντροφό μας Mazlum.
Τον τόπο και τον χρόνο της τελετής και του μνημόσυνου θα ανακοινώσουμε σε κοινή ανακοίνωση.
Γενικό Συμβούλιο της ΑΤΙΚ
12.12.2015
Μετάφραση από


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.