ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
της ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ!
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ!
  Η Λαϊκή Αντίσταση –Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία  καταγγέλλει την διοίκηση του ΟΑΣΘ στους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες τις πόλης. Σήμερα, 4/7/2017,κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης πρώτης εξόρμησης των μελών της ΛΑ-ΑΑΣ για την ενημέρωση του λαού της πόλης πάνω στο ζήτημα των συγκοινωνιών, η διοίκηση του ΟΑΣΘ έδειξε για μια ακόμη φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Οι σεκιουριτάδες  του ΟΑΣΘ, γνήσια τσιράκια της διοίκησης, σε αγαστή συνεργασία με τον σταθμάρχη του ΟΑΣΘ, στην αφετηρία του ΟΣΕ, έσκισαν αφίσες της Λαϊκής Αντίστασης- ΑΑΣ, απείλησαν και τραμπούκισαν μέλη της ΛΑ-ΑΑΣ, φωνάζοντας «φύγετε από δω, κομμούνια».  Τα μέλη της Λαϊκής Αντίστασης- ΑΑΣ υπεράσπισαν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να απευθύνονται στο λαό, ενώ μοίρασαν και εκατοντάδες προκηρύξεις στους επιβάτες για το φλέγον ζήτημα των μετακινήσεων.

Η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιϊμπεριαλιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης όχι μόνο δεν φοβάται, αλλά θα εντείνει τις επόμενες μέρες την προσπάθειά της για να αναδειχθεί το δίπολο διοίκησης του ΟΑΣΘ-κυβέρνησης που συνεχίζει  να κρατά όμηρο το λαό της πόλης. Ένα δίπολο που ουσιαστικά κινείται στην κατεύθυνση:
-Χειροτέρευσης των όρων μετακίνησης για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους και τις νέες της πόλης μας. Με ακόμη πιο ακριβά εισιτήρια, με ακόμη λιγότερα δρομολόγια, ακόμα μεγαλύτερο «πάστωμα» των επιβατών. Σε λεωφορεία που σκάνε, που δεν πληρούν στοιχειώδες κανόνες ασφάλειας και αξιοπρεπούς μετακίνησης.
- Χειροτέρευσης των όρων δουλειάς για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, με την επιβολή συνθηκών εργασιακού μεσαίωνα. Ήδη οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ χρησιμοποιούνται από την διοίκηση κι αυτοί –όπως και ο λαός της πόλης- σαν όμηροι στα παζάριά της με την κυβέρνηση.
  Η Λαϊκή Αντίσταση - Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Θεσσαλονίκης καλεί  το λαό της πόλης να αντιταχθεί σε όλα αυτά , για να μην πληρώσει ο ίδιος το μάρμαρο.
 ·        ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ !!!
Καμία αύξηση στα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών
Διεκδικούμε δωρεάν μετακίνηση για τους άνεργους, τους μαθητές, τους φοιτητές, τους ηλικιωμένους, τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες
·        ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ
Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ
Καμία μείωση μισθού στους εργαζόμενους
·        ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.