ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Απεβίωσε ο συμβασιούχος που τραυματίστηκε στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης

Απεβίωσε ο συμβασιούχος που τραυματίστηκε στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης

  Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο εργαζόμενος του Δήμου Θεσσαλονίκης που είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Κυριακή σε εργατικό ατύχημα έξω από τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης .

Θυμίζουμε ότι ο άτυχος εργάτης, 44 ετών, πατέρας δύο παιδιών, συμβασιούχος εργαζόμενος του Δήμου Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Ιούλη έξω από τον ΧΥΤΑ Μαυροράχης, όταν προσπάθησε να αποθέσει ένα κοντέινερ. 

Πολυτραυματίας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

Ο 44χρονος Α.Π. από το Σεπτέμβρη του 2014 δούλευε ως οδηγός συρόμενου τράκτορα στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και ήταν ένας από τους συμβασιούχους παρατασιούχους που τον τελευταίο χρόνο παλεύουν για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή κλήθηκε έκτακτα να πάει στη δουλειά, αν και ήταν εκτός προγράμματος εργασίας. Μετέφερε κοντέινερ με συμπιεσμένα απορρίμματα από το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον ΧΥΤΑ Μαυροράχης. Τραυματίστηκε όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο συρόμενος τράκτορας αναδιπλώθηκε και τον συνέθλιψε πάνω στο κοντέινερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.