ένα blog για τους αγώνες, τα όνειρα, τις ελπίδες του κόσμου της αριστεράς της αντίστασης

λόγια ποιητών ...

Αλλού αν γεννηθείς, αλλού κι αν πας,
παντού θα σε χτυπούν, αν δε χτυπάς!

(από το ποίημα «Θα γεννηθώ ξανά») κώστας βάρναλης



εναντια σε ΠΟΛΕΜΟ και ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΤΟΥΜΠΑ - Μεγάλη η προσέλευση στο Θεατρικό η "Αληθινή απολογία του Σωκράτη"

Μεγάλη η προσέλευση στο Θεατρικό η "Αληθινή απολογία του Σωκράτη"

Μεγάλη η προσέλευση στο Θεατρικό η "Αληθινή απολογία του Σωκράτη"

  Μεγάλη ήταν η προσέλευση των συμπολιτών μας στην θεατρική παράσταση της "Αληθινής απολογίας του Σωκράτη" από κείμενο του  Κώστα Βάρναλη, που παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο χθες Σάββατο 3 Μαρτίου2018. 
Οι "Παραβάτες της σκηνής" έδωσαν μια πολύ καλή παράσταση, στην κυριολεξία αλληλεπιδρώντας με το κόσμο στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα. Γι αυτό και καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος της παράστασης.


  Είναι αλήθεια πως περίσσεψαν οι τεχνικές δυσκολίες και αδυναμίες της παράστασης -έλλειψη φωτισμού και ήχου στη σκηνή - μια και η αίθουσα δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένη. Αυτές οι δυσκολίες όμως δεν μπόρεσαν να μειώσουν καθόλου την ζωντάνια και την αμεσότητα της παράστασης. 




Επίσης χρειάστηκε να επιστρατευτούν καρέκλες και σκαμπό από το κυλικείο μια και οι θέσεις της αίθουσας γέμισαν από νωρίς. 
  Οι "Παραβάτες της σκηνής" και η ΠκΤ υποσχέθηκαν στο κοινό που παρακολούθησαν την παράσταση να επανέλθουν με μια νέα παράσταση σύντομα στην τούμπα σε καταλληλότερο χώρο. 



Από την πλευρά της ΠκΤ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μια ακόμη φορά τους συντελεστές της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας "Παραβάτες της σκηνής" που για τρίτη φορά συνδράμουν τα πολιτιστικά δρώμενα μας στην τούμπα με άψογο επαγγελματισμό και συνέπεια. 


http://protobouliatoumpas.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.